Werkwijze

Wij willen er ook voor u een feest van maken!

Wanneer u zich bij ons aanmeldt maken wij voor u een dashboard aan welke we gezamenlijk met u inrichten. Dit dashboard is speciaal door ons zo flexibel mogelijk ontwikkelt om aan alle wensen te voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld vragen formuleren voor de medewerker. Via uw dashboard ziet u hoeveel ouders en kinderen er komen en kunt u alle aanmeldingen online volgen en downloaden in een excel bestand. Ook de verhaaltjes voor het grote boek van Sinterklaas. U heeft dus geen aparte administratie meer nodig en alles staat overzichtelijk in 1 bestand.

U nodigt de medewerkers uit om naar uw persoonlijke feestwebsite te gaan. Deze maken wij voor u aan op www.sinterklaas-feest.nl . Wij kunnen u als service ook helpen met het verzorgen van de mail/pdf uitnodiging in de stijl van de feestwebsite. De sluitingsdatum voor de aanmeldingen van de medewerkers is eind oktober. Ons advies is om september/oktober de uitnodiging te versturen naar de medewerkers zodat de medewerkers ruim gelegenheid hebben om aan te melden.

Wanneer de medewerker op de website komt, registreert hij zich en beantwoord de vragen die u eventueel hebt aangemaakt. Daarna meldt de medewerker zijn kinderen aan, hij kan als u dat wenst een verhaaltje invullen voor Sinterklaas en zoekt een kado uit binnen de kado selectie die u hebt gemaakt in het dashboard. Bij deze kadootjes zijn voor de medewerkers geen bedragen zichtbaar. Als bevestiging ontvangt de medewerker een email met eventueel nog een leuke kleurplaat erbij. Ook wanneer u liever zelf de kado keuze voor de kinderen bepaalt is dit mogelijk in ons aanmeldsysteem.

Vervolgens verzorgen wij verder alles voor u, we pakken de kadootjes in met leuk en verschillende soorten sinterklaaspapier en voorzien de kadootjes van een stikker. Ook voor decoratie materiaal, snoepgoed en een klein aankomst kadootje kunt u bij ons terecht om het feest compleet te maken. Deze worden dan gezamenlijk met de kadootjes 1 a 4 dagen voor de feestdatum in overleg afgeleverd op een locatie naar uw keuze.

Na uw gezellige Sinterklaasfeest ontvangt u van ons de eindfactuur van de kadootjes en de transportkosten. Er zijn verder geen extra kosten verbonden aan onze aanmeld en kado service.

BENT U GEÏNTERESSEERD? Meldt u zich dan aan, en wij nemen contact met u op, om uw feest te bespreken.

Mochten er vragen zijn, dan staan wij natuurlijk ook telefonisch voor u klaar.